logo
BEN IMMERS ADVIES adviesbureau voor verkeer, mobiliteit en infrastructuur
 
© Niek Immers - 2010
Ben Immers

Sinds 2009 ben ik zelfstandig adviseur op het gebied van Verkeer, Infrastructuur en Mobiliteit. Deze werkzaamheden combineer ik met de volgende functies: wetenschappelijk directeur van de onderzoekschool TRAIL, deeltijd hoogleraar Verkeer en Infrastructuur aan de KU Leuven, deeltijd hoogleraar Transport, Infrastructuur en Logistiek aan de TU Delft en lid van TrafficQuest, het Expertisecentrum voor Verkeersmanagement.

In de afgelopen 40 jaar ben ik als adviseur, onderzoeker en docent bij TNO, KU Leuven, TU Delft en het Nederlands Vervoerswetenschappelijk Instituut bij enorm veel studies en adviestrajecten betrokken geweest. Daarbij heb ik altijd geprobeerd goed te luisteren naar de problemen/wensen van de klant om vervolgens op basis van een grondige analyse realistische oplossingen aan te dragen.

Mijn sterke punten zijn creativiteit en een aanstekelijk enthousiasme. Door deze te combineren met een brede, langlopende expertise ben ik op allerlei manieren inzetbaar: advies, visieontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek, keynotes, second opinions, sparring partner, etc. In het verleden heb ik veel waardering van opdrachtgevers mogen ontvangen voor de ideeën, ontwerpen en oplossingen die mede door mijn inzet tot stand zijn gekomen.

Voor een uitgebreide beschrijving van mijn profiel en mijn loopbaan verwijs ik naar mijn Curriculum Vitae.

 

Links
.................................................

TRAIL
link

KU Leuvenlink

banner